3D Scanner VX Model

VXmodel: modul software Scan-toCAD

VXmodel este un software de post-tratament care integreaza direct în VXelements, platforma software Creaform 3D, si permite finalizarea de scanare 3D de date pentru a utiliza in mod direct, in orice tipar sau format CAD software 3D. VXmodel ofera cea mai simpla si mai rapida cale de la scanarea 3D, la design-ul asistat de calculator sau aditiv in fluxul de lucru al procesului de fabricatie.

Un mare plus pentru scanere Creaform 3D, VXmodel este simplu, dar puternic, inclusiv doar caracteristicile necesare pentru a completa software-ul CAD. Aveti deja toate capabilitatea de proiectare si modelare capacitatile din software: VXmodel ofera cu simplitate instrumentele de care aveti nevoie pentru o integrare rapida si fara efort in procesul de scanare pe baza de proiectare.

CARACTERISTICI SI BENEFICII

Avand in vedere ca este complet integrat în VXelements, VXmodel poate construi direct pe mesh-ul generat automat. Acesta prezintăa funcționalitatile de care aveti nevoie pentru a finaliza fișierul rapid si a il aduce in fluxul de lucru CAD.

Alinierevxmodel-alignment

Inainte de a incepe procesul sa inverseze procesul de inginerie al obiectului, scanarea trebuie sa fie in primul rand aliniat la sistemul de coordonate respectand cerintele dumneavoastra de proiectare. Acesta este un pas simplu, dar foarte important, iar instrumentul ideal de aliniere trebuie sa fie simplu, adaptabil, si nu prea limitativ.
Cu instrument de aliniere VXmodel extrem de flexibil, puteti constrange pur si simplu scanarea utilizand date si apoi vei incepe procesul de proiectare pe o baza solida.

 

 Forme geometrice primitive si sectiuni transversale vxmodel-geometrical

Utilizati scanarea 3D ca o referintă pentru design-ul dumneavoastra: extrage toate informațiile de care aveti nevoie din matricea poligonala prin crearea de obiecte geometrice, curbe, sectiuni si chiar suprafete NURBS pentru caracterizarea suprafetelor cu forma libera. Extrem de flexibila, interfata VXmodel user-friendly permite segmentarea rapida a matricei in toate obiectele geometrice primitive necesare pentru a finaliza proiectarea în software-ul CAD.

Imbunatatirea matricei poligonale vxmodel-meshimprovement

VXmodel va permite sa îmbunatati ochiurile matricei de scanare 3D si sa realizati o varianta mai potrivita pentru CAD sau procesul de imprimare 3D: vindeca sau corecteaza matricea de erori triunghiulare, sporeste netezimea suprafetelor de forma libera, optimizarea dimensiunea fisierului cu instrumentul de decimare inteligent, etc

Simple dar instrumente puternice pentru a va asigura ca aveti fisierul perfect pentru a incepe procesul de inginerie inversa sau de procesul de imprimare 3D.

Instrumente disponibile: Heal mesh | normali Fix | Hole umplere, desfigura | mesh Decimate / Filtreaza | mesh Smooth, filtru Spike | Smooth / Edit | Delimitare si multe altele …

 Editarea Matricei Poligonale vxmodel-meshediting

VXmodel va ajuta sa modificati dimensionarea segmentelor matricei de scanare 3D, pentru a o etansa si a rapid genera fisiere gata de imprimare pentru fluxul de lucru de productie rapida.

Instrumente disponibile: mesh Scale | Shell / offset mesh | A face de mesh etanș | Boundary extrudare | Divide / Cut mesh de avion / Curve | si altele …

 

Procesul Scan-to-CAD simplificat in fluxul de lucru cu VX Model

VXmodel este integrat si complet compatibil cu scanerele Creaform 3D, oferind în acelasi timp doar ceea ce aveti nevoie si nimic mai mult: cea mai simpla si mai rapida cale de la scanarea 3D la CAD sau aditiv in fluxul procesului de fabricatie!

workflow-object-scan-vxmodel-cad-3dprint-en

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=TNWuYEPQSTI’]